Sådan bestiller du Express print

 

Minimum : 5 stk

Leveringstid: 2 uger

Startomkostninger: Der vil være lave startomkostninger og ved genbestilling er der ikke startomkostninger, som dækker over grafisk arbejde og tryk.

Tryk: Vi bruger sublimations tryk, hvor farvemolekyler bliver varmet in i stoffet. Ved at bruge denne metode revner trykket aldrig og trykket er åndbart.

Farver: Prisen er den samme om du vælger 5 eller 50 farver, da det er fordi det er sublimations tryk

Sizes men: S – 4XL

Sizes women: XS – 2XL

Sizes junior: 6-12 years

Bestillings fremgangsmåde


1. Du bedes sende logoet til Mathilde@vangard.dk, og hvor  på tøjet du ønskere skal placeres 

2. Du bedes sende os størrelses inddeling til samme E-mail

3. Vangard laver layoutet og sender det tilbage, så du har mulighed for at godkende det.

Produktionen bliver sat i gang ligeså snart alt overstående er I orden.

Dansk designet cykeltøj, løbetøj og svedundertøj siden 1948

Vangárd blev oprettet i 1948 af Anders Vang, hvor man kun startede med at producere dameundertøj.
Siden da har Vangárd udviklet sit sortiment markant, hvor vi den dag i dag også producerer og sælger:

Cykeltøj

Kvalitets-cykeltøj til de professionelle og til amatørerne. Tøjet er blevet testet af de professionelle og er blevet designet med omhu i Danmark så kvaliteten er exceptionelt god og langtidsholdbar. Cykeltøjet fås både til kvinder, mænd og børn i alle aldre og størrelser

Svedundertøj

Svedundertøj, COOLMAX og uldundertøj. Blot for at nævne få varianter vi har inden for sportsundertøj. Undertøjet er af høj kvalitet og har en unik evne til at holde dig varm i kulden, og transportere sveden væk fra kroppen på en varm sommerdag. De fås i lange og korte former til kvinder, mænd og børn.

Løbetøj

Vangárd løbetrøjer har en perfekt pasform og en god svedabsorberende evne. Trøjerne har ekstra længde på ryggen, så der ikke opstår kolde steder på kroppen under aktivitet.

Customized Team wear

Vangárd har i en lang årrække designet og leveret teamtøj til cykelklubber, løbeklubber, organisationer og virksomheder. Vi vil vove den påstand, at der ikke findes det teamtøj vi ikke kan designe, da vi har kunden med på råd fra start til slut Dermed er vi helt sikre på, at vi udfylder dine ønsker og behov. Vore teamtøjs-produkter er udviklet i tæt samarbejde med professionelle atleter, så vi kan garantere dig, at kvaliteten er i top. Der er 7-8 ugers leveringstid.

Vi tilbyder herudover Express-Print, som også er et teamtøjs koncept. Layoutet er forarbejdet og varerne er på lager, så derfor er leveringstiden kun 14 dage.

Vores bestsellers

Nedenfor er en oversigt over vores bedstsælgende produkter:

Set Descending Direction

per page