Vangards kataloger

 

  Team wear katalog. Se vores lækre katalog, hvor i kan designe jeres eget teamtøj fra bunden                                                                             

Customized Team Wear katalog

Se vores nye lækre Team Wear katalog, hvor du har mulighed for designe jeres eget teamtøj fra bunden, eller du kan bruge en af vores forarbebejdet design forslag. undervejs i processen vil du have et tæt dialog med os, så vi er sikre på at vi leve op til dine forventninger til kvalitet, pris og design. 

Base Layer 2014

Base Layer

Vores base layer katalog indeholder vores lækre sved undertøj, hvor vi har tre slags: EliteMTS: Holder dig varm og tør på en kold vinter dag. EliteCoolMax: Holder din krop tør og kølig på en varm sommerdag. EliteWool: Den er perfekt på en kold dag, hvor  den holder din krop varm og giver comfort. 

 

Bike wear 

I vores bike wear katalog, kan du se en bred vifte inden for cykelbukser (lange ben, 3/4 ben og korte ben), cykeltrøjer(langærmede og kort ærmede) og cykel accesories som handsker, hjelmhuer, armvarmere og meget meget. Vores produkter fåes til både mænd og kvinder i alle størrelser. 

 

 

 

 

Dansk designet cykeltøj, løbetøj og svedundertøj siden 1948

Vangárd blev oprettet i 1948 af Anders Vang, hvor man kun startede med at producere dameundertøj.
Siden da har Vangárd udviklet sit sortiment markant, hvor vi den dag i dag også producerer og sælger:

Cykeltøj

Kvalitets-cykeltøj til de professionelle og til amatørerne. Tøjet er blevet testet af de professionelle og er blevet designet med omhu i Danmark så kvaliteten er exceptionelt god og langtidsholdbar. Cykeltøjet fås både til kvinder, mænd og børn i alle aldre og størrelser

Svedundertøj

Svedundertøj, COOLMAX og uldundertøj. Blot for at nævne få varianter vi har inden for sportsundertøj. Undertøjet er af høj kvalitet og har en unik evne til at holde dig varm i kulden, og transportere sveden væk fra kroppen på en varm sommerdag. De fås i lange og korte former til kvinder, mænd og børn.

Løbetøj

Vangárd løbetrøjer har en perfekt pasform og en god svedabsorberende evne. Trøjerne har ekstra længde på ryggen, så der ikke opstår kolde steder på kroppen under aktivitet.

Customized Team wear

Vangárd har i en lang årrække designet og leveret teamtøj til cykelklubber, løbeklubber, organisationer og virksomheder. Vi vil vove den påstand, at der ikke findes det teamtøj vi ikke kan designe, da vi har kunden med på råd fra start til slut Dermed er vi helt sikre på, at vi udfylder dine ønsker og behov. Vore teamtøjs-produkter er udviklet i tæt samarbejde med professionelle atleter, så vi kan garantere dig, at kvaliteten er i top. Der er 7-8 ugers leveringstid.

Vi tilbyder herudover Express-Print, som også er et teamtøjs koncept. Layoutet er forarbejdet og varerne er på lager, så derfor er leveringstiden kun 14 dage.

Vores bestsellers

Nedenfor er en oversigt over vores bedstsælgende produkter:

Set Descending Direction

per page